Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Szukanie Metinów w Kamermodzie

Dudi325

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio ściągnąłem Kamermoda na PL :) , wszystko jest pięknie działa , ale tam jest taka opcja szukanie metinów i Bosów , mi to wyszło tylko 1 raz , nie wiem jak , mógł by mi ktoś wytłumaczyć albo jakiś filmik coś coś , żeby to za każdym razem działało

Opublikowano

Nie działo to tak, dzialo to w taki sposob że jak biegasz np. po m1. lub m2. i blisko ciebie jest boss/metek to ci wyskakuje komunikat. :)

Licze na +.

Opublikowano

to dziala troche inaczej, dokladnie ci teraz nei wytlumacze bo nie mam zainstalowanego PL'a ale musisz znalezc opcje ktora zapisuje kordy poczym dajesz zeby szukal metkow i je bil a postac lata pomiedzy zapisanymi kordami i jak znajdzie metka to go zaatakuje

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

no tak ale najczęściej mam tak że np widzę Metka czy Bosa ale mi nic nie pisze ; /

Ten bot nie jest idealny, a więc to nie powinno Cię dziwić. Ustaw na liście koordynaty, na których ma szukać bossów czy metinów, a na pewno rezultaty bardziej Cię zadowolą (często nie zauważa obiektu, bo biegasz na SH).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...